Dweilen in Steenwijk. #zonnetje #goedverzorgd #bloazen #gezellig 👌🌞🎺🎷
okt 13replyretweet
Bloazen in steenwijk! #zon #komtallen #defotosvolgen
okt 13replyretweet
Vanavond gaan we bloazen in Vollenhove. Hopen dat de zon er bij blijft 🤞☀️ #bloazen #Vollenhove #dweilen #bloemencorso
aug 25replyretweet
Vanmiddag mogen wij een muzikale noot verzorgen bij het open huis van Concordia Meppel! #bloazen #TipsvoorZaterdag
mrt 10replyretweet

Lendebloazers Facebook

SC Heerenveen

Begin 2012 stonden onze optredens voornamelijk in het teken van S.C. Heerenveen, op het programma stonden 28 januari, 17 februari en 10 maart. Vlak voor het optreden van 28 januari werden we gebeld met de vraag of wij ons optreden ook wilden opzeggen zodat Iris Kroes, winnares van "The voice of Holland" het volkslied kon gaan zingen. Hierbij werd ons aangeboden dat de halve finale van de beker dan voor ons zou zijn als Heerenveen door zou gaan. Uiteraard stemden wij hiermee in met als resultaat dat wij nu 21 maart weer aan de bak mogen bij Heerenveen-PSV.

17 februari stond de wedstijd tegen NAC op het programma wat mede door een zeer geslaagd volkslied heeft geresulteerd in een mooie overwinning. Wim Hoornstra, lid van de Harmonie Wolvega en fanatiek Heerenveen fan had de daarop volgende week via Eredivisie Live AZ-Heerenveen op tv besteld, wij konden onze medemuzikant natuurlijk niet zonder Frysk Folksliet een wedstrijd van Heerenveen laten bekijken. Vandaar dat we hem 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd hebben verrast met een korte muzikale succes wens.

10 maart stond vervolgens de wedstrijd tegen Excelsior op het programma, wederom een geslaagd volkslied, met alweer een goede uitslag voor Heerenveen!

Succes gegarandeerd met de Lendebloazers dus!

21 maart was voor dit seizoen ons laatste optreden op het veld van het Abe Lenstra stadion, helaas heeft ons "succes gegarandeerd" volkslied Heerenveen niet kunnen helpen aan een plek in de finale.