Dweilen in Steenwijk. #zonnetje #goedverzorgd #bloazen #gezellig 👌🌞🎺🎷
okt 13replyretweet
Bloazen in steenwijk! #zon #komtallen #defotosvolgen
okt 13replyretweet
Vanavond gaan we bloazen in Vollenhove. Hopen dat de zon er bij blijft 🤞☀️ #bloazen #Vollenhove #dweilen #bloemencorso
aug 25replyretweet
Vanmiddag mogen wij een muzikale noot verzorgen bij het open huis van Concordia Meppel! #bloazen #TipsvoorZaterdag
mrt 10replyretweet

Lendebloazers Facebook

Intocht Wolvega, 16 november 2013

Zaterdag 16 november was het eindelijk zo ver, de Sinterklaas intocht in Wolvega. De Lendebloazers hadden de eer om de Sint te mogen begeleiden met Sinterklaas muziek.
 
Het muzikale feest begon bij de Mirt te Wolvega vanaf daar met de pieten en de Sint naar het Centrumplein waar het feest echt los kon gaan. Voorop een Piet op een scooter. Geloof ons levensgevaarlijk, die pieten op scooters!! Hierachter liepen wij met de muziek wat uiteindelijk resulteerde dat zelfs de pieten naast en tussen ons in liepen. Ontzettend gezellig!
 
Nu gebeurt er altijd iets leuks als de Lendebloazers op pad zijn en zo ook deze dag. De Bloazers kregen uit onverwachtse hoek versterking op saxofoon. Sinterklaas had een muzikale piet mee genomen die ook wel even een stukje mee wilde spelen, vooral omdat de andere pieten niet geloofde dat ze het wel kon. Zo gezegd zo gedaan, een van onze saxofonisten stond een sax af en had dus even een pauze. Piet kon wel een leuk deuntje spelen maar vond het toch nog best knap was om te lopen en spelen te gelijk. Deze piet kreeg van ons uiteraard ook complimenten! Later die middag kwam er een klein pietje tussen ons in lopen en keek met grote bewondering naar onze grote trom en ook dat kleine pietje mocht met ons mee spelen. Echt heel leuk om te zien hoe het pietje genoot van het slaan om de trom.
 
Het resultaat van deze dag? Een super geslaagd feestje voor onze geliefde Sinterklaas met veel onverwachte spontane acties!!
 
Kijk onder het kopje lees meer voor foto's.