Dweilen in Steenwijk. #zonnetje #goedverzorgd #bloazen #gezellig 👌🌞🎺🎷
okt 13replyretweet
Bloazen in steenwijk! #zon #komtallen #defotosvolgen
okt 13replyretweet
Vanavond gaan we bloazen in Vollenhove. Hopen dat de zon er bij blijft 🤞☀️ #bloazen #Vollenhove #dweilen #bloemencorso
aug 25replyretweet
Vanmiddag mogen wij een muzikale noot verzorgen bij het open huis van Concordia Meppel! #bloazen #TipsvoorZaterdag
mrt 10replyretweet

Lendebloazers Facebook

Ameland, 24-26 jan 2014

Volgens traditie zijn de Lendebloazers ook dit jaar weer afgereisd naar Ameland om nieuwe muziek in te studeren en om dit gelijk uit te voeren in de plaatselijke horeca. Vrijdagmiddag verzamelt iedereen zich bij het Lindecollege en pakt alle spullen in de kar die mee het eiland op gaat. Ook onze kok, Dirk Krikke, is aanwezig met een auto vol boodschappen. Nadat alles in de kar zit en iedereen een auto heeft gevonden reist het hele gezelschap af richting de boot. Daar kwamen wij precies op het door Harm Voortman geplande tijdstip aan. In de verzamelhal staat een groep vol muzikanten te popelen om op de boot te kunnen op weg naar een nieuw avontuur, een weekend vol gezelligheid en muziek, ofwel Ameland, we komen eraan! Op de boot worden er heel wat gehaktballen en boterhammen naar binnen gewerkt en de kaarten komen op tafel. Op het eiland staat Frank ons alweer op te wachten met de schitterende oldtimer bus compleet met bagagekoffers op het dak.

Eenmaal aangekomen in het kampeerhuis krijgen de meesten een soort 'thuis'gevoel. Voor een enkeling is dit de eerste keer, maar ook zij voelen zich snel thuis. Als iedereen gesetteld is komen de instrumenten te voorschijn en start gelijk een eerste korte repetitie. Na een verzorgd bakje koffie is het weekend nu echt begonnen!

Met vele repetities en leuke optredens in café de Griffel en de Klok in Buren is het ook dit jaar weer een geslaagd feestje geweest!