Dweilen in Steenwijk. #zonnetje #goedverzorgd #bloazen #gezellig 👌🌞🎺🎷
okt 13replyretweet
Bloazen in steenwijk! #zon #komtallen #defotosvolgen
okt 13replyretweet
Vanavond gaan we bloazen in Vollenhove. Hopen dat de zon er bij blijft 🤞☀️ #bloazen #Vollenhove #dweilen #bloemencorso
aug 25replyretweet
Vanmiddag mogen wij een muzikale noot verzorgen bij het open huis van Concordia Meppel! #bloazen #TipsvoorZaterdag
mrt 10replyretweet

Lendebloazers Facebook

Woonoffensief, 15 feb 2014

Zaterdag 15 februari waren de Lendebloazers uitgenodigd om het woonoffensief van de Gemeente Weststellingwerf muzikaal op te vrolijken. Na een warm ontvangst mochten wij ons plaatsje innemen in de hal van het gemeentehuis te Wolvega. Na even warm gespeeld te hebben moesten we toch tegen de harde wind in blazen.  Hier hebben we natuurlijk even flink uitgepakt.

Altijd iets geks nu ook weer! Vandaag hebben we op grote hoogte gespeeld. Zo sta je op de grond en zo speel je op de vierde verdieping van het gemeentehuis! Hier waaide het niet tot nauwelijks ;) Natuurlijk zijn we nogal van het verhuizen binnen een gebouw en daarom zijn we ook meerdere keren verhuisd naar verschillende plekken binnen en buiten het gebouw.

Er was zelfs een zacht hoogte puntje! Dit optreden hebben we ons zachtste optreden ooit gegeven. Om het kijkend en luisterend publiek niet te verstoren hebben we op de balustrade heel zachtjesssss gespeeld. Omdat we normaal niet heel zacht spelen zijn we gauw weer verhuisd naar buiten, hier mochten we ons heerlijk uitleven!!

Namens de Lendebloazers bedanken wij de organisatie en graag tot volgend jaar!!!