Dweilen in Steenwijk. #zonnetje #goedverzorgd #bloazen #gezellig πŸ‘ŒπŸŒžπŸŽΊπŸŽ·
okt 13replyretweet
Bloazen in steenwijk! #zon #komtallen #defotosvolgen
okt 13replyretweet
Vanavond gaan we bloazen in Vollenhove. Hopen dat de zon er bij blijft πŸ€žβ˜€οΈ #bloazen #Vollenhove #dweilen #bloemencorso
aug 25replyretweet
Vanmiddag mogen wij een muzikale noot verzorgen bij het open huis van Concordia Meppel! #bloazen #TipsvoorZaterdag
mrt 10replyretweet

Lendebloazers Facebook

Lentefestival Wolvega, 12 april 2014

We hebben op zaterdag middag 12 april een prima optreden verzorgd op het Lindefestival in het centrum van Wolvega. Het was uitstekend weer voor een optreden. De zon scheen en dat gaf een aangename sfeer in het centrum van Wolvega. Het startpunt voor dit optreden was de Rank in de Kerkstraat. Van hieruit zijn we naar het centrum gegaan waar we op verschillende plaatsen onze muziek hebben laten horen.
Het was een heel goed optreden omdat de zon volop scheen en er een  gezellige sfeer in het centrum heerste zodat we onze nieuwe op Ameland ingestudeerde muziek aan het publiek konden laten horen. De nieuwe nummers zijn oa River deep mountain high, Deep purple en Oerend hard.
Naast onze nieuwe muziek hebben we ook nog stukken uit de “blokjes” van vorige jaren gespeeld. Het publiek reageerde enthousiast op ons optreden en dat gaf voldoening. Nadat we drie optredens hadden gedaan zat het er voor ons op en konden we terug zien op een geslaagd optreden.

Door: Piet Vissia