Groepsfoto Lendebloazers
Tijdens optreden 2022
Groepsfoto Ommer Bissingh 2023
groepsfoto LC 2023
slider2
groepsfoto ommer bissingh 2023
previous arrow
next arrow
Shadow
Logo van de Lendebloazers

Contact

Bent u op zoek naar een gezellige en sfeervolle muzikale toevoeging voor uw evenement? Bent u geïnteresseerd in het boeken van een fantastisch optreden van de Lendebloazers uit Wolvega? Of heeft u misschien gewoon wat vragen over onze groep en onze muziek? Dan bent u bij de Lendebloazers Wolvega aan het juiste adres! Onze enthousiaste groep muzikanten zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Wat uw reden ook is, u kunt altijd contact met ons opnemen via ons handige contactformulier op onze website.

Via ons contactformulier kunt u eenvoudig informatie opvragen, vragen heeft over onze vereniging, ons repertoire of uw interesse om lid te worden van onze gezellige vereniging. Het invullen van het formulier kost slechts enkele minuten van uw tijd en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van de Lendebloazers, dan kunt u terecht op ons boekingsformulier. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ons te boeken voor uw evenement, feest of festival. Vul simpelweg het boekingsformulier in met de details van uw evenement en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de boeking te bevestigen.

Kortom, bent u op zoek naar gezelligheid en muzikaliteit? Dan bent u bij de Lendebloazers Wolvega aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie, het aanvragen van een optreden of om lid te worden van onze vereniging. Wij kijken uit naar uw bericht!

    Delen