Groepsfoto Lendebloazers
Tijdens optreden 2022
Groepsfoto Ommer Bissingh 2023
groepsfoto LC 2023
slider2
groepsfoto ommer bissingh 2023
previous arrow
next arrow
Shadow

Lid worden van de Lendebloazers

Lid worden?

Welkom bij de Lendebloazers Wolvega, het dweilorkest dat bekend staat om zijn enthousiaste optredens en gezellige sfeer! Als je op zoek bent naar een muzikale uitdaging en een gezellige groep mensen om samen mee op te treden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn momenteel op zoek naar nieuwe leden voor onze trompet- en trombone secties, dus als jij een ervaren muzikant bent en graag deel wilt uitmaken van ons orkest, lees dan verder!

Als lid van de Lendebloazers Wolvega krijg je de kans om samen met andere muzikanten op te treden op diverse evenementen en feesten. Of het nu gaat om een carnavalsoptocht, een bruiloft of een bedrijfsfeest, wij zorgen voor de muzikale omlijsting en een onvergetelijke sfeer. Bovendien bieden wij als orkest diverse mogelijkheden om je muzikale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Trompet en trombone

Onze trompet- en trombone secties zijn van groot belang voor de sound van ons orkest. Als trompettist of trombonist bij de Lendebloazers Wolvega krijg je dan ook volop de kans om je talenten te laten horen. Wij bieden een uitdagende en gezellige omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen.

Als lid van onze trompet- of trombone sectie kun je rekenen op een warm welkom en persoonlijke begeleiding. Onze ervaren muzikanten staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen bij het ontwikkelen van je muzikale vaardigheden.

Andere instrumenten

Uiteraard zijn ook andere instrumenten welkom. Denk hierbij aan de Saxofoon, Bariton/Eufonium, Sousafoon of Slagwerk.

Trompet met bladmuziek

Repetities

Onze repetities vinden plaats op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Lindecollege in Wolvega. Naast het repeteren van onze nummers is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid en een drankje na afloop. Het plezier in het samen muziek maken staat bij ons voorop!

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende muzikale ervaring en een gezellige groep mensen om samen mee op te treden, dan ben je bij de Lendebloazers Wolvega aan het juiste adres. Of je nu een ervaren trompettist of trombonist bent, of net begint met spelen, wij bieden een warm welkom en volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en word lid van ons enthousiaste dweilorkest! Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@lendebloazers.nl.

Delen