groepsfoto

SC Heerenveen – Feyenoord

Op 1 maart 2023 hadden we opnieuw de gelegenheid om het Fries Volkslied te spelen voor aanvang van de halve finale van de Beker tussen sc Heerenveen en Feyenoord. Voor ons als Lendebloazers is dit geen onbekend terrein; het is een traditie die we eerder hebben uitgevoerd. Hoewel het misschien niet als bijzonder wordt beschouwd in termen van nieuwigheid, blijft het voor ons een betekenisvolle ervaring en een kans om onze muzikale bijdrage te leveren aan lokale evenementen en de gemeenschap.

Het spelen van het Fries Volkslied voor zo’n sportieve gelegenheid draagt bij aan de lokale trots en identiteit. Het Friese volkslied is meer dan alleen een muzikale noot; het is een symbool van verbondenheid en eenheid in de regio. Ook al hebben we deze taak eerder vervuld, het is altijd een eer om deel uit te maken van deze culturele traditie en het gevoel van saamhorigheid te versterken.

Voorafgaand aan het spelen van het volkslied hebben we het publiek opgewarmd met onze kenmerkende muziek. Ons doel is niet alleen om een melodie te spelen, maar om een atmosfeer te creƫren die de supporters in de juiste stemming brengt voor de wedstrijd. Zelfs als dit voor ons een regelmatige taak is, streven we er altijd naar om een positieve impact te hebben op het publiek en bij te dragen aan de algehele ervaring van de wedstrijddag.

Het herhaaldelijk uitvoeren van deze taak heeft ons de gelegenheid geboden om onze vaardigheden als Lendebloazers te verfijnen en onze muzikale expressie verder te ontwikkelen. Het is een kans om te groeien en te evolueren in onze artistieke bijdrage aan lokale evenementen.

Ondanks dat het voor ons routine is, hopen we dat onze muzikale inbreng nog steeds gewaardeerd wordt door het publiek en dat het bijdraagt aan de feestelijke sfeer rondom dergelijke voetbalwedstrijden. Blijf op de hoogte van onze frequente optredens en ontdek waar de Lendebloazers de volgende keer hun vertrouwde klanken zullen laten horen.

Delen

Vergelijkbare berichten