wachten voor optreden

SC Heerenveen – Groningen 2022

Op 10 april 2022 kregen we de eer om op te treden bij SC Heerenveen Groningen, een ervaring die voor ons als Lendebloazers zeer bijzonder was. We begonnen met het spelen van nummers op het terrein en in de souvenirwinkel, waarna we het Friese volkslied mochten vertolken voor het grote publiek.

Het terrein bood ons een uniek podium om onze muziek te laten klinken, terwijl de souvenirwinkel een intieme setting bood voor een meer persoonlijke muzikale ervaring. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld ons optreden van het Friese volkslied, waarbij de opwinding en trots voelbaar waren in de lucht.

Deze gelegenheid benadrukte de kracht van muziek om mensen te verenigen en emoties te delen. Het was niet zomaar een optreden; het was een kans om een gemeenschap te betrekken en blijvende herinneringen te creëren. Onze muziek diende als een verbindende factor, en we hopen dat het een speciaal moment heeft gemaakt voor de supporters van SC Heerenveen.

Blijf op de hoogte van onze toekomstige optredens en ontdek waar de Lendebloazers hun unieke klanken de volgende keer zullen laten horen. We kijken ernaar uit om meer gedenkwaardige momenten te creëren en onze muziek met een nog breder publiek te delen. Onze oprechte dank gaat uit naar SC Heerenveen en alle betrokkenen voor deze onvergetelijke gelegenheid!

Delen

Vergelijkbare berichten